Kabel Design biedt RVS, tuin en sportvereniging totaaloplossingen waarbij een klantspecifieke benadering, kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek van onze producten centraal staan.

Allereerst zijn we van Kabel Design helemaal thuis in RVS Staalkabels, kabel gaasnetwerken, balustrades en muurtuinen. Maar ook in sportnetten en alle soorten doeken en netten voor in de tuin of industrie via de webshop.. We hebben een klantspecifieke benadering, waarbij we van a tot z met u mee denken en u te adviseren om uw project succesvol te maken. Uiteraard hanteren de daarbij kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek van onze producten centraal staan.

Totaaloplossingen voor RVS kabeltechniek

Kabel Design is sinds februari 2006 actief als specialist in RVS Kabeltechniek en aanverwante producten. Klanten zijn onder andere overheden, constructie- en bouwondernemingen, (water)sportverenigingen, groenbedrijven en particulieren.

Wij hebben de expertise en kennis om al in de ontwerpfase met u mee te denken, te adviseren en totaaloplossingen aan te dragen en uit te voeren. Wij maken statische berekeningen en verzorgen de planning. Óók van grote en complexe projecten. Onjuiste berekeningen maken een groot project niet uitvoerbaar. Ook ontstaat het risico van foute constructies. Garantieverklaringen zullen dan niet worden afgegeven. Kabel Design denkt met u mee en voelt zich er mede verantwoordelijk voor dat uw project slaagt!

Zonder goede producten lukt dat niet. Daarom leveren wij uitsluitend kwaliteitsproducten, die sterk, duurzaam en esthetisch fraai zijn.
Kabel Design laat de montage van haar producten in eigen beheer uitvoeren door deskundig personeel. U kunt hiervoor een vrijblijvende offerte aanvragen.

De totaaloplossingen en de producten van Kabel Design zijn gericht op functionaliteit en een zo praktisch mogelijke toepassing tegen een verantwoorde prijs. Centraal in onze werkwijze staat:

“samen werken aan een passende kwaliteitsoplossing”

Peter Huijbregts

Directeur eigenaar Peter Huijbregts is werktuigbouwkundige en studeerde Technische Bedrijfskunde. Toen hij Kabel Design in 2006 oprichtte had hij bijna twintig jaar werkervaring achter de rug. Door zijn expertise op het gebied van RVS Kabeltechniek en aanverwante producten is hij een uitstekend adviseur voor uw projecten.

Sinds 2006 is Kabel Design de specialist in zeer diverse toepassingen: trappenhuizen (binnen- en buitentrappen), schalmgaten, raambeveiliging, balkonbalustrades, gevelbekabeling, kadebalustrades, tuinverfraaiingen, brugbeveiliging, terreinafscheiding, parkeergarages en verkeerstorens.

Totaal oplossingen

Kabel Design werkt samen met onder meer architecten, bouwondernemingen, aannemers, hekwerkfabrikanten en tuinontwerpers. Klanten, waaronder overheden, constructie- en bouwondernemingen, (water)sportverenigingen, groenbedrijven en particulieren, zijn enthousiast over de uitgevoerde projecten van Kabel Design.

Kabel Design is sterk in het leveren van een totaaloplossing en als ontwerpadviseur. Daarbij is het maken van statische berekeningen en de planning van grote, complexe projecten bij Kabel Design in goede handen en vormen de kwaliteitsproducten een vaste waarde.

Bekijk ons laatste nieuws en werk

10% KORTING OP DE EERSTE BESTELLING

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  OVER KABEL DESIGN

  KABEL DESIGN
  Let op; dit is geen bezoekadres
  Peter Huijbregts
  Setersedwarsweg 1
  4903 RT Oosterhout

  Tel: 0161-413415
  Mobiel: 06-30395680
  Mail: info@kabeldesign.nl