Directeur eigenaar Peter Huijbregts is werktuigbouwkundige en studeerde Technische Bedrijfskunde. Toen hij Kabel Design in 2006 oprichtte had hij bijna twintig jaar werkervaring achter de rug. Door zijn expertise op het gebied van RVS Kabeltechniek en aanverwante producten is hij een uitstekend adviseur voor uw projecten.

Sinds de oprichting heeft Kabel Design ervaring opgedaan met zeer diverse toepassingen: trappenhuizen (binnen- en buitentrappen), schalmgaten, raambeveiliging, balkonbalustrades, gevelbekabeling, kadebalustrades, tuinverfraaiingen, brugbeveiliging, terreinafscheiding, parkeergarages en verkeerstorens.

Bij deze projecten werkte Kabel Design samen met onder meer architecten, bouwondernemingen, aannemers, hekwerkfabrikanten en tuinontwerpers.

RVS Staalkabels

De betrouwbare partner in kwaliteit en service

Op eigen locatie op uw wens en passende maatvoering gemaakt

Met een uitgebreid machine park kunnen we zowel handmatig als hydraulisch walsen als ook handmatig/elektrisch persen.

Architectuur

We werken samen met architectenbureau's

De juiste oplossing voor alle architectonische projecten

De producten van Kabel Design zijn geschikt voor zowel standaard uitvoeringen als voor architectonisch verantwoorde en innovatieve toepassingen.

Nieuwbouw

Uitstekend voor de afwerking van nieuwbouwprojecten.

De juiste oplossing voor alle nieuwbouw projecten

Met kabels, gaas, spanners en draadterminals maken wij zowel binnen als buiten prachtige oplossingen.

Sport verenigingen

De benodigdheden voor alle sportverenigingen

De benodigdheden voor alle sportverenigingen

Kabel Design heeft voor vele bal sportvereniging de kunststof netten en overige attributen ter beschikking.

Waarom Kabel Design

Klanten, waaronder overheden, constructie- en bouwondernemingen, (water)sportverenigingen, groenbedrijven en particulieren, zijn enthousiast over de uitgevoerde projecten van Kabel Design.

Kabel Design is sterk in het leveren van een totaaloplossing en als ontwerpadviseur. Daarbij is het maken van statische berekeningen en de planning van grote, complexe projecten bij Kabel Design in goede handen en vormen de kwaliteitsproducten een vaste waarde.